DOLAR
32,5807
EURO
34,6753
ALTIN
2.521,32
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

BTS’in müzik şirketinden kişisel saldırı ve tacizlere önlem: Hayranlardan destek istedi

05/07/2022 15:28
0
A+
A-

BTS'in müzik şirketinden kişisel saldırı ve tacizlere önlem: Hayranlardan destek istedi

Dünyanın en ünlü K-pop grubu BTS, bilinmeyen bazı kaynaklar tarafından sosyal medyada kişisel saldırılara ve tacizlere maruz kaldı. Grubun bağlı olduğu müzik şirketi ise bu durumun ardından BTS hayranlarından sosyal medyadan destek istedi.

Güney Koreli müzik grubu BTS bir süredir bilinmeyen kaynaklardan sosyal medyadan iftira, kişisel saldırı, taciz ve hakaret içeren eleştirilere maruz kalıyor.   Grubun bağlı olduğu müzik şirketi de bu durumun önüne geçebilmek amacıyla grubun hayranlarına çağrıda bulundu.
Şirket, BTS’e yönelik küfür, hakaret ve yalan içerikli paylaşımları ve yorumları tespit ederek bu hesaplarla ilgili yasal işlem başlattı. Grubun hayranlarına da bu tarz içeriklerle karşılaştıklarında şirkete bildirmeleri çağrısında bulundu.
Kötü niyetli paylaşımları takip ettiğini belirten şirket, “Kötü niyetli yorumlar ve tüm gönderiler için suç duyurusunda bulunduk. Şikayetimiz farklı platformlar için de geçerli, soruşturmayla ilgili ayrıntıları gizli tutmamız gerektiğini de bildirmek isteriz” dedi.
Şirket, bu yorumların son derece kötü amaçlarla yapıldığına ve hayal ürünü olduğuna da dikkat çekti.
Şirket, kötü amaçlı kullanılan hesaplara yönelik devam eden soruşturmalarla ilgili de, “Bu kişilerle ilgili hoşgörü politikamız devam ediyor, ancak henüz herhangi bir uzlaşma söz konusu değil” yorumunda bulundu.

Deşifre Haber

BTS’in müzik şirketinden kişisel saldırı ve tacizlere önlem: Hayranlardan destek istedi yazısı ilk önce Deşifre Haberler üzerinde ortaya çıktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.