DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
ALTIN
2.308,93
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Haftanın filmleri (11 Kasım 2022)

11/11/2022 07:01
0
A+
A-

Haftanın filmleri (11 Kasım 2022)

Sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli, 6 film vizyona girecek. Lupita Nyong’o, Angela Bassett ve Letitia Wright’in başrollerinde oynadığı ‘Black Panther: Yaşasın Wakanda’ izleyicilerin merakla beklediği yapım olarak öne çıkıyor.

Lupita Nyong’o, Angela Bassett ve Letitia Wright’in başrollerinde oynadığı, Ryan Coogler’in yönetmen koltuğunda oturduğu, aksiyon ve macera türündeki filmin konusu özetle şöyle: “Queen Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye ve Dora Milaje, Kral T’Challa’nın ölümünün ardından uluslarını, onlara müdahale etmek isteyen dünya güçlerinden korumak için savaşmaya hazırdır. Wakanda halkı, hayatlarının bir sonraki bölümünü kucaklamak için çabalarken kahramanlar, War Dog Nakia ve Everett Ross’un yardımıyla bir araya gelecek ve Wakanda krallığı için yeni bir yol çizecektir.”
Maryna Er Gorbach’ın yönettiği, TRT ortak yapımı “Klondike”, Ukrayna-Rusya sınırında yaşayan ve köyü ayrılıkçı gruplar tarafından kuşatılmış olmasına rağmen evini terk etmeyi reddeden hamile bir kadının hikayesini odağına alıyor.
Birçok festivalden ödülle dönen filmin başrollerini Oksana Cherkashyna ile Evgeniy Efremov paylaştı.
Türkiye-Ukrayna ortak yapımı film, Başka Sinema dağıtımıyla beyazperdeye taşınacak.
Erkan Kolçak Köstendil’in yönettiği “Tamirhane”, yerli komedi meraklılarını sinema salonlarına çekmeyi amaçlıyor.
Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu ve Merve Dizdar’ın başrollerinde oynadığı film, yetiştirme yurdunda birlikte büyüyen Yılmaz ile Müjdat’ın başından geçen olayları işliyor.
İlker Ayrık’ın yönetmenliğini üstlendiği “Müstakbel Damat” filminde, başrolleri Ayrık ile Erdal Özyağcılar ve Hande Soral paylaşıyor.
Komedi türündeki yapımın senaryosunu Serdar Fırat ile Serhat Sarı kaleme aldı.
Film, aniden evlilik kararı alan bir çiftin, kız tarafına bu evliliği duyurmak için gittikleri Kıbrıs’ta yaşadıkları olaylar etrafında dönüyor.
Arkın Aktaç’ın yönettiği sevilen animasyon serisi Niloya’nın sinema filmi, Niloya ve arkadaşlarının oyun maceralarını odağına alıyor.
Andrey Korenkov ve Aleksey Tsitsilin yönetmenliğinde sinema perdesine taşınan “Karlar Kraliçesi ve Prenses”, sakin bir kasabada hayatını devam ettiren Gerda ile Kai’nin, bir olaya çözüm bulmak için çıktıkları serüveni işliyor.

Sadece Magazin için

Haftanın filmleri (11 Kasım 2022) yazısı ilk önce Deşifre Haberler üzerinde ortaya çıktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.