DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Iker Casillas’tan ‘tweet’ açıklaması: Hesabım hack’lendi özür dilerim

10/10/2022 00:34
0
A+
A-

Iker Casillas'tan 'tweet' açıklaması: Hesabım hack'lendi, özür dilerim

Real Madrid’in efsane kalecisi Iker Casillas’ın Twitter hesabından “Umarım bana saygı duyarsınız” diyerek eşcinsel olduğunu açıkladığı bir tweet paylaşıldı. Sosyal medyada gündem olan mesaj kısa süre sonra silindi. Casillas, hesabının saldırıya uğradığını belirterek özür diledi.

Real Madrid’in efsane kalecilerinden Iker Casillas’ın Twitter hesabından eşcinsel olduğunu açıkladığı bir paylaşım yapıldı.
Büyük yankı uyandıran tweet kısa süre sonra silindi.
Söz konusu paylaşımda, “Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim” ifadeleri yer aldı.
Barcelona’nın eski savunma oyuncularından Carles Puyol da, Casillas’ın paylaşımına yanıt verdi ve şu ifadeleri kullandı: “Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker.”
Öte yandan İspanyol basını, Casillas’ın ‘ironi’ yapmış olabileceğini ima etti. Eski kalecinin, Alejandra Onieva ile ilişkisi olduğuna dair söylentiler son dönemde sıkça gündeme getiriliyordu. Casillas’ın da buna yanıt olarak böyle bir mesaj yazmış olabileceği öne sürüldü.
İspanya’da yayınlanan günlük spor gazetesi AS, Casillas’ın hakkında çıkan aşk dedikodularını protesto etmek için “ironi tweeti” attığını, Puyol’un da bu şakaya ortak olduğunu yazdı.
Casillas, söz konusu mesaja ilişkin yine Twitter hesabından yaptığı açıklamada, hesabının saldırıya uğradığını söyledi.
41 yaşındaki eski kaleci, “Neyse ki her şey yolunda. Tüm takipçilerimden özür dilerim. Ve elbette, LGBT topluluğundan daha fazla özür dilerim” diye yazdı.
İki kez Avrupa’da Yılın Futbolcusu ödülüne aday gösterilen, 2009 yılının sonunda üçüncü kez UEFA Yılın Takımı’na seçilen Casillas, 2011 itibarıyla tüm kulüp ve milli takım şampiyonlukları kazanmış oyunculardan biri oldu. 2010 yılında Asturia’ın Spor Prensi ödülünü alan Casillas, 2010’da UEFA Şampiyonlar Ligi’nde en çok forma giyen kaleci unvanını aldı. Kasım 2011’de İspanya milli takımında en çok oynayan oyuncu oldu.
Antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonrasında 2019’da tarihinde profesyonel futbol hayatına son veren sporcu, 2004 ve 2008 yılları arasında güzellik yarışması birincisi Eva Gonzalez ile ilişki yaşadı. 2009’da spor gazetecisi Sara Carbonero ilişki yaşamaya başlayan sporcunun bu ilişkiden 2014 yılında bir oplu dünyaya geldi. Çift 2015’te ikinci çocuklarını beklediklerini açıkladı. 20 Mart 2016’da çift evlendi. 2 Haziran 2016’da ikinci çocukları dünyaya geldi. Çiftin 2021’de boşandığı haberleri çıktı.

Haber Mozaik

Iker Casillas’tan ‘tweet’ açıklaması: Hesabım hack’lendi özür dilerim yazısı ilk önce Deşifre Haberler üzerinde ortaya çıktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.