DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

İtalyan moda devi Valentino, İspanyol Merdivenleri’nde defile yaptı

09/07/2022 15:19
0
A+
A-

İtalyan moda devi Valentino, İspanyol Merdivenleri'nde defile yaptı

İtalyan moda markası Valentino’nun Roma’nın ünlü İspanyol Merdivenleri’nde gerçekleştirdiği Haute Couture defilesi tam anlamıyla görsel bir şölen sundu. Anne Hathaway, Naomi Campbell ve Andrew Garfield gibi ünlü isimlerin yakından izlediği defile birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

İtalya’nın başkenti Roma, modanın nabzını İtalyan lüks moda devi Valentino ile tutuyor.
Roma’nın ünlü İspanyol Merdivenleri’nde gösterişli bir defile düzenleyen marka, sunduğu birbirinden şık parçalarla modanın gösterişli tavrını tarihi doku ile bir araya getirdi.
Haute Couture koleksiyonunu görücüye çıkaran Valentino,135 basamaktan oluşan İspanyol Merdivenleri’ni podyum olarak kullandı.
Son dönemde yükselişe geçen ‘Barbicore’ trendine de göndermede bulunan parlak pembeyi koleksiyonunda sık sık kullanan marka, renkli görüntüler sundu.
Valentino markasını sık sık tercih eden Amerikalı oyuncu Anne Hathaway, payetli mini elbisesi ve platform topuklu ayakkabılarıyla tam bir Barbie görünümü sundu.
Black Widow, Küçük Kadınlar ve Midsommar filmleriyle tanınan İngiliz oyuncu Florence Pugh, görünümüyle defilenin en şık isimlerinden biri oldu.
Amerikalı oyuncu Kate Hudson, siyah pantolonunu transparan bir bluz ile kombinledi.
Tick Tick…Boom ve Tammy Faye’in Gözleri yapımlarıyla son dönemde yıldızı parlayan İngiliz oyuncu Andrew Garfield, kot pantolonu ve altın düğmeli ceketiyle Valentino defilesini izledi.
İngiliz model Naomi Campbell, beyaz takım üstüne siyah kabarık bir pelerin giydi. İşte Roma’nın İspanyol Merdivenleri’nde gerçekleşen Valentino defilesinden görüntüler…
Caroline Daur
Gigi Goode
Charles Melton
Ashley Park
Elodie

Deşifre Haber

İtalyan moda devi Valentino, İspanyol Merdivenleri’nde defile yaptı yazısı ilk önce Deşifre Haberler üzerinde ortaya çıktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.