DOLAR
32,9509
EURO
35,8427
ALTIN
2.530,45
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
29°C

Ahilik Haftası: İstanbul’da Kültür ve Dayanışma Şöleni

15/09/2023 13:15
0
A+
A-

Unutulmaz Bir Gün İçin Geri Sayım Başladı: Ahilik Haftası Etkinliği 23 Eylül’de Şişli Maçka Parkı’nda!

İstanbul’un renkli ve zengin kültürel geçmişi, 23 Eylül 2023 Cumartesi günü Şişli Maçka Parkı’nda gerçekleşecek olan “Ahilik Haftası” etkinliği ile bir kez daha canlanacak. Bu özel etkinlik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi’nin büyük destekleriyle Ahilik İş İnsanları Derneği tarafından düzenleniyor.

Etkinliğin başarılı organizasyonu için deneyimli organizatörler Oktay Atasoy (ELİTE) Ajans ve EFEKT Ajans işbirliği yapıyor. İstanbul’un tarih kokan semti Şişli Maçka Parkı, 23 Eylül Cumartesi günü saat 11:00’den itibaren gece saat 23:00’e kadar, İstanbullulara unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanıyor.

Ahilik Haftası etkinliği, İstanbul’un tarihi ve kültürel mirasını yansıtan birçok farklı etkinlik ve gösteri ile dolu olacak. Ziyaretçiler, geleneksel el sanatları sergilerini gezebilecek, yöresel lezzetleri tatma fırsatı bulabilecek ve özel konserlerle eğlenceli bir gün geçirecekler.

Oktay Atasoy (ELİTE) Ajans ve EFEKT Ajans organizasyonuyla düzenlenecek olan bu etkinlik, Ahilik geleneğinin önemini ve İstanbul’un zengin kültürel mirasını kutlama amacını taşıyor. Ahilik, esnaf ve iş dünyasının etik kurallarını ve dayanışmayı teşvik eden köklü bir geleneğin temsilcisi olarak kabul edilir ve bu etkinlik, bu değerleri yaşatmayı amaçlıyor.

23 Eylül 2023 Cumartesi günü Şişli Maçka Parkı’nda düzenlenecek Ahilik Haftası etkinliği için geri sayım başladı. İstanbul halkı ve ziyaretçileri, bu tarihi etkinliği kaçırmamak için heyecanla bekliyor.

Bu büyük etkinliğe katılmak ve İstanbul’un tarih ve kültür dolu atmosferini deneyimlemek için hazırlıklarınızı yapın. Ahilik Haftası, İstanbul’u ziyaret etmeyi düşünen herkes için unutulmaz bir gün vaat ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.