DOLAR
32,2826
EURO
35,0391
ALTIN
2.472,73
BIST
10.496,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Aranjör Mert Ali İçelli Dolandırıcılık mı Yaptı

27/02/2023 16:36
0
A+
A-

Bugün gündemde yer alan bir haberle karşınızdayız. Ünlü aranjör Mert Ali İçelli, Star Life Medya firması sahibi yapımcı Serdal Kara’yı dolandırdı. İddiaya göre, bir süredir Star Life Medya bünyesinde çalışan İçelli, Serdal Kara’ya aldırdığı aranje malzemelerinin parasını ve kirasını ödemeden kaçarak ortak yaptıkları işlerin bile parasını iç etti.

Serdal Kara’nın açıklamalarına göre, İçelli’nin dolandırıcılığı büyük bir planın sonucuydu. İkili arasındaki sözleşmeye göre, İçelli’ye verilen malzemelerin kirası ve parası ödenmesi gerekiyordu. Ancak İçelli, kira ve ödeme yapmadan malzemeleri kiralayan bir müşteriye sattı ve bu sayede Serdal Kara’yı dolandırdı.

Serdal Kara, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Mert Ali İçelli, bana aldığımız aranje malzemelerinin parasını ve kirasını ödemedi. Ayrıca ortak yaptığımız işlerin bile parasını iç etti. Kendisine defalarca hatırlatmama rağmen ödemelerini yapmadı. Dolandırıldığımı anladığımda ise iş işten geçmişti” dedi.

Yaşanan bu dolandırıcılık olayı, müzik sektöründe büyük yankı uyandırdı. Mert Ali İçelli’nin bu hareketi, diğer müzik yapımcıları ve aranjörler tarafından da tepkiyle karşılandı.

Yaşanan bu olayın ardından, Serdal Kara ve Star Life Medya firması, hukuki yollara başvuracaklarını açıkladılar. İçelli’nin bu dolandırıcılık eylemi, yargı önünde hesap vermesi gerektiğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Yaşanan bu olay, müzik sektöründe güvenin önemini bir kez daha ortaya koydu. İşbirliklerinde ve sözleşmelerde tarafların özenle davranması, ödeme ve teslimat konularında titiz olması gerekiyor. Bu sayede, dolandırıcılık gibi olumsuz durumların önüne geçilebileceği düşünülüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.