DOLAR
33,1211
EURO
35,9844
ALTIN
2.518,05
BIST
10.871,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
27°C
İstanbul
27°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Ceylan Kaya’nın Sesi, Ahilik Haftası’na Müzik Dolu Bir Dokunuş Getirecek

14/09/2023 13:47
0
A+
A-

Ceylan Kaya, Ahilik Haftası Etkinliği’nde İstanbullulara Müziğin Büyülü Dünyasını Sunacak

İstanbul’da bu yıl 23 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek olan Ahilik Haftası etkinliği, müziğin büyülü dünyasını İstanbullularla buluşturacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen etkinlik, Şişli Maçka Parkı’nda binlerce kişiyi bir araya getirecek.

 

Deneyimli organizatör Oktay Atasoy‘un (ELİTE) Ajans ve EFEKT Ajans işbirliğiyle organize edilecek etkinlik, unutulmaz anlar sunmaya hazırlanıyor. 15 bin kişinin katılması beklenen organizasyonda Türk Halk Müziği sahnesinin parlak yıldızlarından biri olan Ceylan Kaya da sahne alacak.

Ceylan Kaya’nın muhteşem sesi ve müziğe olan tutkusu, Ahilik Haftası Etkinliği’nde katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunacak. Bu özel etkinliği kaçırmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.