DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Cristoph Daum’dan Montella’ya ziyaret

18/11/2023 17:25
0
A+
A-

Cristoph Daum'dan Montella'ya ziyaret

Cristoph Daum, Almanya ile hazırlık maçı yapmak için Berlin’e giden A Milli Takıma ziyaret gerçekleştirdi. Alman teknik adam Hamit Altıntop ile görüştükten sonra Montella ile bir araya gelerek yeni görevinde başarılar diledi. Görüşme sonunda Daum’a imzali A Milli Takım forması hediye edildi.

Türkiye’de Beşiktaş ve Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamış, bir dönem Bursaspor’da da görev yapmış Alman teknik adam Christoph Daum; A Milli Takımı, Berlin’de kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ile bir süre Türk ve Avrupa futbolu hakkında görüşen Daum, daha sonra teknik direktör Vincenzo Montella ile bir araya geldi ve yeni görevinde başarılar diledi.

Montella, görüşme sonunda Daum’a milli futbolcuların imzaladığı A Milli Takım forması hediye etti.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.