DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
15°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Merkür Retrosu ne zaman? İşte son Merkür Retrosu’nun tarihi

22/08/2023 20:27
0
A+
A-

Merkür Retrosu ne zaman? İşte son Merkür Retrosu'nun tarihi

Merkür’ün geri hareket edeceği dönemler astroloji takipçileri tarafından merak konusu oldu. Bu yılın yeni tutulması için artık sayılı günler kaldı. Her yıl belirli zaman dilimlerinde Merkür Retrosu gerçekleşiyor ve bu dönemler özellikle bazı burçlar üzerinde etkilere neden olabiliyor. Peki, Merkür Retrosu ne zaman başlayacak?

Merkür Retrosu için geri sayım başladı. Merkür her yıl üç kez retro dönemine girer. Astrologlara göre; Merkür bu dönemde güç kaybetmeye başlar ve bu nedenle yeni girişimler bu dönemde başarılı olamaz. Hangi gezegen Retro ise gezegenin temsil ettiği konuları o dönem yapılmamasında fayda vardır. İşte, Merkür Retrosu tarihi…
2023 yılında ilk retro 20 Nisan-15 Mayıs arasında gerçekleşti. Bu dönemde Merkür Boğa burcunda geri hareket etti.Yılın ikinci retrosu ise 23 Ağustos-15 Eylül arasında olacak. Bu kez de Merkür Başak burcunda gerileyecek.2023’ün son retrosu da 12 Aralık’ta başlayacak. Bu tarihte Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar sürecek.
Astrologlara göre; Merkür Retrosu özellikle ilişkiler, ortaklıklar, imza gerektiren durumlar, estetik ve güzellikle ilgili konularda ekstra dikkatli olunması gereken zamanlar. Bu dönemde iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.