DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Yavuz Ağıralioğlu sahaya indi

Türk Parlamenterler Vakfı Başkanı Abdullah Çalışkan, Yavuz Ağıralioğlu ile Onur Arvas’ın birlikte hareket ettiğini görmekten memnun olduğunu yazdı.

17/05/2023 18:00
0
A+
A-

Türkiye 14 Mayıs seçimlerini geride bırakırken süreç öncesinde 6’lı masanın aday belirleme sürecindeki anlaşmazlıkları hala hafızalarda.

Bu sancılı dönemde İyi Parti’de, HDP ile kurulan ilişki neticesinde başlayan huzursuzlukta yaşananlara itiraz eden Yavuz Ağıralioğlu, sert eleştirilerle partiden istifa etmişti.

Ağıralioğlu, partiden ayrıldıktan sonra mücadelesine devam edeceğini belirtmiş, Türkiye’ye katkı sağlayacağını söylemişti.

Eski İyi Partili Ağıralioğlu, bu kapsamda temaslarını sürdürürken Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı İş Konseyi sözcüsü Onur Arvas ile görüştü.

Bu temas hem vakfı hem de Ağıralioğlu destekçilerini sevindirdi.

Türk Parlamenterler Vakfı Başkanı Abdullah Çalışkan, konuya ilişkin Twitter bir paylaşımda bulundu.

“Görüşmeden büyük memnuniyet duydum”

Çalışkan, görüşmenden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

“Değerli kardeşim ve aynı zamanda Vakfımızın İş Konseyi sözcüsü Onur Bey ile duruşunu her zaman beğendiğim ve takdir ettiğim, ülkemizin çok değerli siyaset adamı Yavuz Beyin beraber hareket ettiğini görmekten büyük memnuniyet duydum.

Yüce Allah vatanını, devletini, milletini ve bayrağını her şeyden önde tutan, PKK ve FETÖ gibi tüm terör örgütlerine hiçbir şekilde prim ve taviz vermeyen gerçek vatansever insanların tek yürek halinde birlikte hareket ederek onurlu ve erdemli şekilde memleket mücadelesi vermesini nasip etsin.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.